Evenemang

 

1 -2 april. Välkomna till vår Nyöppningshelg! 

Den första april slår vi äntligen upp portarna till Astrid Lidgrens Näs igen. Vi öppnar 11:00 

Under hela dagen kommer vår konstnärliga ledare, Karin Eliasson, att finnas här och signera sin nya bok Trädgårdarna på Astrid Lindgrens Näs. Dagen till ära med ett specialerbjudande!
I trädgårdarna kommer vi att ha en familjeaktivitet med fågelskrämmaverkstad. Det kommer att finnas en tipspromenad i hela vår trädgård och samtidigt som du lär dig om vår trädgård och Astrid Lindgren kan du vinna årskort.

I vår butik och restaurang finner du öppningserbjudanden under hela helgen. Bland annat är det sista chansen för i år att köpa årskort för halva priset

 

 

Föredrag med Jens Andersen

Jens Andersen berättar om arbetet med boken ”Jag har också levat som är ett urval av brevväxlingen mellan Astrid Lindgren och Louise Hartung

Jens Andersen, författaren till den kritikerrosade Astrid Lindgrenbiografin Denna dagen, ett livTorTorsdagen 20 april kl. 19.00 på Astrid Lindgrens Näs i Vimmerby

Entré 90kr  föranmälan till info@astridlindgrensnas.se

Ett samarbete mellan Astrid Lindgren-sällskapet och  Astrid Lindgrens Näs 


Konsert med Dan Reed 22 april i Mat&Dryck

             

Missa inte detta tillfälle då Dan Reed kommer tillbaka till oss på Astrid Lindgrens Näs och Mat&Dryck efter föprra årets succé. Vi kombinerar konserten med en god tvårätters middag som vår Mikaela i köket lagar till.

Pris 695 kr för konsert och tvårätters middag exklusive dryck. Boka dina biljetter hos Ultimate Sound på telefon 070-207 3030. Endast ett fåtal biljetter kvar!

 


Föredrag med Lena Törnqvist. 

Ingrid Vang Nyman - Pippi Långstrumps illustratör

Lena Törnqvist berättar om Ingrid Vang Nyman , den danska konstnären som tolkade Pippi och många andra av Astrid Lindgrens gestalter i bild. Vem var hon och hur gick det sedan?

Torsdagen den 4 maj kl. 19.00 på Astrid Lindgrens Näs i Vimmerby

Fritt inträde, föranmälan till info@astridlindgrensnas.se 

Ett samarbete mellan Astrid Lindgren-sällskapet, Astrid Lindgrens Näs och Vimmerby kommun

 

Varmt välkomna!