Våra samarbetspartners

Våra sponsorer och samarbetspartners är viktiga för oss i utvecklingen av Astrid Lindgrens Näs i Vimmerby. I vårt arbete med att bevara och belysa Astrid Lindgrens fantastiska livsgärning, och att utveckla ett givande besöksmål för många människor, ser vi gärna att engagerade företag, föreningar och privatpersoner medverkar på olika sätt. Just nu vill vi rikta ett särskilt varmt tack till våra huvudsponsorer som stöttar och inspirerar oss genom flera olika samarbeten:

Saltkrakan_Logo_RGB-svart ALV_logo_VIMMERBY_smaland

 

Den offentliga finansieringen av vår verksamhet svarar framförallt Vimmerby kommun för. Från Regionförbundet i Kalmar län erhåller vi för närvarande ett utvecklingsbidrag. Genom regeringens och Tillväxtverkets satsning på hållbar internationell utveckling av turismen får vi också ett uppskattat och viktigt ekonomiskt stöd.

Inför sommaren 2015 skapade vi med ekonomisk hjälp av Postkodlotteriets Kulturstiftelse utställningen Hela världen briner! Utställningen visade hela 2015  här på Astrid Lindgrns Näs. Nu är det en vandringsutställning och sedan i våras och över hela sommaren har den visats på Upplands museum i Uppsla. Den 15 oktober inviger Kulturmagasinet i Sundsvall utställningen Hela världen brinner! som kommer att visas där till den 15 januari 2017. Läs mer här!

 

I vår satsning Trädgårdarna på Astrid Lindgrens Näs och i vårt vidare arbete med programkvällar, utställningar, julmarknad och andra evenemang välkomnar vi flera företag och enskilda som partners. Just nu är vi glada över att samarbeta med: