Lediga jobb

Astrid Lindgrens Näs är ett kulturcentrum och viktigt besöksmål i Vimmerby - mitt i den miljö som Astrid Lindgren växte upp.

Astrid Lindgrens bevarade barndomshem, den stora Astrid-utställningen om hennes liv och gärning Hela världens Astrid Lindgren, de nyskapade Trädgårdarna på Astrid Lindgrens Näs utgör hörnpelarna i verksamheten. 

Våra besökare är personer och familjer med ett intresse för Astrid Lindgren, hennes person, liv, verk och uppväxt samt om hennes många inspirationskällor. De allra flesta finner man här på Näs och i Vimmerby med omnejd.

Sedan 2014 är vi också ett högintressant besöksmål för trädgårdsintresserade. Våra Trädgårdar på Astrid Lindgrens Näs är av stort intresse för alla med trädgårdsintresse. År 2014 invigdes första delen – Kapitel 1,  Kapitel 2  invigdes 2015 och Kapitel 3 sommaren 2016. Nu är med andra ord våra trädgårdar kompletta och att besöka dem kommer man både som grupp och individuellt.  

Vi har också en mycket framgångsrik restaurang- och kafféverksamhet - mat&dryck. Här vi framför allt servering under dagtid men vid evenmang och vissa kvällar även kvällsöppet. Under sommarmånaderna har vi också ett renodlat sommarkaffé ute i trädgårdarna.

Vi är i dagsläget 10 personer som arbetar här och under sommartid, som är vår högsäsong, är vi totalt cirka 25 personer. Årligen har vi drygt 45 000 besökare och dessa tal är ökande.

Astrid Lindgrens Näs är öppet året runt och har flera publika evenemang även utanför högsäsong. 

Sedan 31 mars 2017 ägs Astrid Lindgrens Näs av Astrid Lindgrens Värld vilket ger vårt företag stora nya utvecklingsmöjligheter.

 

Lediga tjänster:

Köks och serveringspersonal. 

Serveringspersonal i restaurang och kaffé

Till vår restaurang och kaffé söker vi serveringspersonal för säsongen 2017. Du bör ha vana från restaurng och/eller kaffé.

Arbetstid/varaktighet: Säsongsanställning/timanställning mars-december. 

Ansökan med personligt brev och sedvanliga handlingar skickar du till info@astridlindgrensnas.se . Märk det med rubrik Ansvarig restaurang 2017+ ditt namn 

 

Ansökan gällande reception och guidning sänder du till pia.eriksson@astridlindgrensnas.se

 Vi avböjer vänligen men bestämt alla erbjudanden från bemannings- eller rekryteringsföretag i samband med den här utlysningen.

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning/timanställning juni-augusti, eventuellt även maj och september.
 

Hjärtligt välkommen med din ansökan!