För grupper och skolor 2017

Det finns mycket att se och göra hos oss under 2017. Kom och se vår permanenta utställning, varvat med tillfälliga utställningar eller en guidad tur i Astrid Lindgrens barndomhem. 
Den 11 juni 2016 invigde vi kapitel 3 i våra trädgårdar. Varmt välkomna! 

I entrépriset ingår: Vår permanenta utställning ”Hela världens Astrid Lindgren” med audio guide en kort film om Astrid Lindgren. Trädgårdarna på Astrid Lindgrens Näs med möjlighet att gå en upplevelsepromenad genom trädgården med berättarpunkter om viktiga teman, platser och människor i Astrid Lindgrens liv och författarskap och våra tillfälliga utställningar runt om på anläggningen. 

För att få våra grupprabatter krävs det att gruppen är minimum 20 personer och den måste förbokas. 

SE ASTRID LINDGRENS BARNDOMSHEM (Tillval, tidsåtgång 1 timme)
Gå med på en guidad visning i Astrid Lindgrens barndomshem och låt dig förflyttas tillbaka i tiden till Astrid barndom, när hon växte upp här på Näs. Barndomshemmet är ett gammalt och privatägt hus, med små rum som endast kan ta emot 15 personer i varje grupp. Man kan enbart besöka barndomshemmet tillsammans med en av våra guider.

GUIDNING AV TRÄDGÅRDARNA PÅ ASTRID LINDGRENS NÄS (Tillval, tidsåtgång cirka 1-1,5 timme)
Trädgårdarna på Astrid Lindgrens Näs är en ny öppen trädgård – en plats för kultur, samtal, bus, debatt, lek, allvar och humor. De gröna miljöerna växer fram ur teman som varit viktiga för Astrid Lindgren genom hela hennes författarskap. Förutom trädgårdarna erbjuder området tillfälliga utställningar, en film och en upplevelsepromenad genom trädgården med berättarpunkter om viktiga teman, platser och människor i Astrid Lindgrens liv och författarskap.

Vi hjälper er gärna att skräddarsy just ert besök, kontakta oss på info@astridlindgrensnas.se 

För önskemål om guidad visning i trädgården med en av våra guider eller trädgårdsmästare, vänligen kontakta receptionen.
För bokning kontakta receptionen på, tfn 0492-566 800 eller skicka ett mejl.

VÄLKOMNA!